Cordaad Welzijn Goedbezig Valkenswaard

Nieuws

Hieronder staan nieuwsberichten waar we je graag attent op maken.

 

Er zijn 11 nieuwsberichten gevonden

Om nieuwe vrijwilligers te werven voor jouw vrijwilligersorganisatie kun je o.a. gebruik maken van de website www.goedbezigvalkenswaard.nu. We horen vanuit gebruikers van deze website dat er behoefte is aan uitleg over het gebruik van de website én vooral over het formuleren van een aansprekende vacature. Daarvoor organiseren we in het najaar een workshop. Via dit bericht wil ik alvast de interesse polsen. Heb je interesse in deze workshop, waarbij je ook met andere vrijwilligersorganisaties tips en tricks kunt uitwisselen over het werven van nieuwe vrijwilligers? Stuur dan een mail naar ellacornelissen@cordaadwelzijn.nl

01.05.2023

Lees meer
Graag vragen we jullie medewerking aan een onderzoek naar uitdagingen en sterke punten van besturen van verenigingen, stichtingen en bewonersinitiatieven. Het onderzoek richt zich echt op bestuurlijke vrijwilligers van alle organisaties.

01.05.2023

Lees meer
Op maandagavond 12 juni tussen 19.30 – 22.00 uur organiseren wij in samenwerking met Frank Hoes een workshop voor besturen. In de workshop leer je de fijne kneepjes van het versterken van jouw bestuur en je stichting/vereniging. Je leert hoe je zelf aan de basis staat van gedragen verandering en de verdere ontwikkeling van jouw bestuur. In een veilig en prettig leerklimaat worden praktijkvoorbeelden met elkaar besproken. Een praktische, interactieve workshop over besturen.

01.05.2023

Lees meer
Maak jij het verschil?

20.07.2022

Lees meer
Hoe kunt u alert zijn op eenzaamheid bij uw vrijwilligers? Hoe gastvrij en laagdrempelig bent u?

19.07.2022

Lees meer
Ministerie van Justitie en Veiligheid heeft een Informatieblad “Gevolgen Wet bestuur en toezicht rechtspersonen voor verenigingen en stichtingen gepubliceerd”.

17.06.2021

Lees meer
Wil jij weten welke talenten jij vrijwillig in kan zetten? Doe dan de nieuwe landelijke online test en kom er achter waar jouw vrijwilligerskracht ligt: waar ben je goed in, wat doe je graag en hoe zet je dat vervolgens om naar vrijwilligerswerk?

11.05.2022

Lees meer
De Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR) is bedoeld om wanbestuur, onverantwoordelijk financieel beheer, misbruik van positie en andere ongewenste activiteiten binnen besturen te voorkomen. Per 1 juli 2021 geldt de WBTR

27.05.2021

Lees meer