Cordaad Welzijn Goedbezig Valkenswaard

Veel gestelde vragen over gebruik website


Hoe kan ik de Vrijwilligerscentrale Valkenswaard helpen?
Vrijwilligerscentrale-WM en de bijbehorende website hebben een vliegende start gemaakt. Om nog meer mensen te kunnen helpen, kunnen we uw hulp goed gebruiken. U kunt natuurlijk helpen als vrijwilliger. Daarnaast kunt u helpen het idee achter de de digitale Marktplaats van de Vrijwilligerscentrale Valkenswaard te verspreiden. Samen zorgen we ervoor dat iedereen de hulp en mogelijkheden krijgt die men verdient.

Hieronder drie acties die u binnen 1 minuut kunt ondernemen:
1. Like en deel onze Facebook pagina
2. Vertel anderen over de Vrijwilligerscentrale Valkenswaard. Denk aan buren, vrienden, familie, collega's, sportmaatjes, etc. Iedereen heeft wel eens hulp nodig of wil hulp bieden dus het onderwerp is altijd actueel.
3. Deel uw Vrijwilligerscentrale Valkenswaard ervaring. Zo’n verhaal is een krachtige inspiratiebron en daarom waardevol. Wij horen (en delen) uw verhaal.

Mocht u andere ideeën hebben waarmee u ons kan helpen dan horen wij dat vanzelfsprekend graag. Op welke manier u ons ook wilt en kunt helpen, het is altijd van harte welkom. Bedankt!

Hanteert de Vrijwilligerscentrale Valkenswaard een leeftijdsgrens?
goedbezigvalkenswaard.nu hanteert een leeftijdsgrens van 16 jaar. Door u te registreren op de website verklaart u dat u 16 jaar of ouder bent.

Zijn er gedragsregels op goedbezigvalkenswaard.nu?
Iedereen wil met respect behandeld worden. Dat geldt voor alle hulpvragers en vrijwilligers op goedbezigvalkenswaard.nu. Wij vragen daarom onze gebruikers online dezelfde gedragsstandaard aan te houden als in het dagelijkse leven. Om het gebruik van goedbezigvalkenswaard.nu nog prettiger en gemakkelijker te laten verlopen, zijn er de volgende gedragsregels opgesteld:
1. Omschrijf uw hulpvraag duidelijk.
2. Geef bij het plaatsen van een advertentie aan voor wie, wat, wanneer en waar geadverteerd wordt.
3. Als u een advertentie hebt geplaatst, controleer dan regelmatig uw e-mail! U kunt immers een reactie verwachten.
4. Stuur een reactie terug als mensen reageren op uw advertentie.
5. Als u iemands aanbod accepteert, maak dan duidelijke afspraken met de ander. Zo is het voor iedereen duidelijk wat er verwacht kan worden van elkaar.

Wij controleren twee keer per week de activiteiten op goedbezigvalkenswaard.nu. Als bovenstaande gedragsregels geschonden worden, zullen wij hier gepaste actie op ondernemen.

 

 

Kunnen bezoekers op  de website al mijn gegevens zien?
Nee, aangemelde bezoekers hebben wel toegang tot de detailgegevens van uw advertentie, maar hebben geen inzage in persoonlijke gegevens zoals adres, e-mail en telefoonnummer. U bepaalt bij het plaatsen van een advertentie zelf of uw persoonsgegevens getoond mogen worden in de advertentie. De Vrijwilligerscentrale Valkenswaard zal persoonlijke gegevens nooit met anderen delen. 

Wat zijn de kosten van goedbezigvalkenswaard.nu?
Het gebruik van dit digitale platform en het plaatsen en reageren op advertenties is gratis, nu en in de toekomst.

Waarom moet ik mij aanmelden op goedbezigvalkenswaard.nu?
Om advertenties te kunnen plaatsen, is het noodzakelijk dat u bent geregistreerd en ingelogd. Door middel van de registratiegegevens weten we welke personen en organisaties zich aanmelden en kunnen we de kwaliteit van de adverteerders zo goed mogelijk waarborgen. Wij raden u tevens aan om onze informatie met betrekking tot betrouwbaarheid, privacy en veiligheid op onze website en de manier waarop u hieraan als gebruiker van vrijwilligerscentrale-wm.nl zelf een bijdrage kunt leveren te lezen. Ook kunt u alleen door te registreren in de toekomst gebruik maken van de mogelijkheid u direct voor een evenement aan te melden.

Hoe vind ik een advertentie?
U kunt een advertentie vinden door te werken met de filters aan de linkerzijde van de site of aan de menubalk. Het maakt niet uit welke u gebruikt, wat u zelf het handigst vindt. Mocht u een advertentie hebben gezien waarop u wilt reageren dan kunt u die advertentie ook gemakkelijk terug vinden door middel van het advertentienummer.

Hoe reageer ik op een advertentie?
Hebt u een advertentie gevonden waar u graag op wilt reageren? Dan kan dat door te klikken op direct reageren. Het kan ook zijn dat u de adverteerder direct kunt benaderen via bv telefoon, de contactgegevens zijn dan rechts bovenaan de advertentiezichtbaar.

Hoe plaats ik een advertentie?
Als u zich nog niet hebt aangemeld bij goedbezigvalkenswaard.nu dan moet u dat eenmalig eerst doen. Deze gegevens worden niet gepubliceerd maar zijn enkel bedoeld voor de registratie. Als u al geregistreerd bent, dan logt u in en gaat u naar ‘advertentie plaatsen’. Hier kunt u de gevraagde gegevens invullen en de advertentie plaatsen. Na controle van de gegevens door het team van de Vrijwilligerscentrale Valkenswaard staat de advertentie op de website. Het controleren van de gegevens is nodig om ervoor te zorgen dat de advertenties passen binnen de regels voor gebruik van deze site. De fase van controle verloopt zo spoedig mogelijk en zal maximaal 5 werkdagen in beslag nemen.