Cordaad Welzijn Goedbezig Valkenswaard

Op zoek naar vrijwilligerswerk?

 

De scholen zijn weer begonnen, minder mensen zijn op vakantie en het gewone leven begint weer. Heb je zin in een nieuwe uitdaging? Wil je nieuwe mensen leren kennen? Wil je je talenten en kwaliteiten inzetten? Denk dan eens na over vrijwilligerswerk. Het verrijkt je leven!

Vrijwilligerswerk is er in alle soorten en maten. Iedere week, 1x per jaar, met een groep of alleen. Voor ouderen, kinderen of dieren. Noem maar op. Voor bijna iedereen is een leuke plek te vinden.

Weet je niet waar je geschikt vrijwilligerswerk voor jezelf kunt vinden? Kijk dan eens op deze website  of kom naar een van onze spreekuren.

Per 1 september is de Vrijwilligerscentrale Valkenswaard in plaats van 2, 3 ochtenden in de week geopend voor mensen die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk. En wel op maandag, dinsdag en woensdag van 10.00u tot 12.00u.  Het inloopspreekuur vindt plaats in de bibliotheek, Hofnar 12.

Vrijwilligersorganisaties die vragen hebben over het werven van vrijwilligers, cursussen, AVG, waardering, fondswerving enz, kunnen van maandag tot en met donderdag contact opnemen met Carrie van Hoef, coördinator van de Vrijwilligerscentrale via 06-10208470.

05.09.2018