Cordaad Welzijn Goedbezig Valkenswaard

Vrijwilligersgala 2022: ‘Vrijwilligers on Screen’.  

Ook in januari 2022 kan het jaarlijkse Vrijwilligersgala in Valkenswaard helaas niet doorgaan zoals wij gewend zijn. Dit komt natuurlijk door het coronavirus en de beperkende maatregelen waar we mee te maken hebben. Maar wij zijn onze vrijwilligers uit Valkenswaard uiteraard niet vergeten! Er is een nieuwe manier bedacht om hen te bedanken voor hun inzet. 

We hebben het Vrijwilligersgala omgetoverd naar ‘Vrijwilligers on Screen’ . De organisatie is daarom op zoek naar vrijwilligers binnen de gemeente Valkenswaard die in het jaar 2021 iets voor de gemeenschap, voor verenigingen, of zorginstellingen hebben betekend. Deze vrijwilligers kunnen genomineerd worden en zullen in januari 2022 ‘coronaproof’ in het zonnetje gezet worden.

Nomineer nu uw kandidaten!

Schiet u nu al die ene vrijwilliger te binnen, die altijd klaar staat voor de club? Kent u iemand die vooral in deze bizarre tijd zich heeft ingezet om zorg te verlenen, of die een steentje bijdraagt voor de wijk, de natuur, sport, cultuur of natuur? Meld hem, haar of de vrijwilligersgroep, dan nu aan! 

Graag ziet de organisatie in een korte beschrijving waarom volgens u precies deze genomineerde vrijwilliger in het zonnetje gezet moet worden, zodat dit tijdens het bezoek mooi verwoord kan worden.  

Nomineren kan via onderstaande link tot en met 31 december 2021: www.valkenswaard.nl/vrijwilligersgala

Hoe verder?

De jury kiest een aantal genomineerden. Deze genomineerden worden eind januari 2022, op gepaste afstand, bezocht met een leuk presentje en een prachtige verrassing! 

Vragen

Heeft u vragen over het Vrijwilligersgala? Stuur dan een mailtje naar de organisatie via mailadres: vrijwilligersgala@valkenswaard.nl

 De winnaars van vorig jaar. Links Ruud van Haren, hij won de extra 'coronatrofee'. Rechts Arianne Valkhof-Theuws, zij won de Gemeentelijke Vrijwilligerstrofee.

07.12.2021