Cordaad Welzijn Goedbezig Valkenswaard

25 JAN - Taalcafé

Het Taalcafé in Valkenswaard vindt wekelijks plaats m.u.v. de basisschoolvakanties. Iedere woensdag van 10.15u tot 12.00u in de bibliotheek in de Hofnar. De locatie in de bibliotheek is ideaal omdat men gebruik kan maken van de mogelijkheden van de bibliotheek qua internet, collectie boeken en (les)materialen.  

Mensen uit alle windstreken zijn welkom in het Taalcafé. Er wordt met thema’s of onderwerpen gewerkt en de bezoekers mogen aangeven welke onderwerpen besproken worden. De insteek is dat er door de bezoekers gepraat kan worden en praten wordt afgewisseld met oefeningen en spelletjes. Onderwerpen zijn o.a. feesten in Nederland, kleding en mode, Prinsjesdag, maar ook tegenstellingen in de Nederlandse taal, gezondheid enz. En anders dan de naam doet vermoeden, wordt er alleen koffie en thee gedronken in en tijdens het Taalcafé.

Behoefte aan het beter leren van de Nederlandse taal, contact met anderen? Loop dan binnen tijdens het Taalcafé. Ken je iemand die hier behoefte aan heeft? Geef deze info dan door! Iedereen is van harte welkom! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Cordaad Welzijn, Carrie van Hoef, 06-10208470, carrievanhoef@cordaadwelzijn.nl.

Tijdens schoolvakantie's is er geen taalcafé.