Advertentienummer: V2778

Advertentie details

Thema (soort werk):
Activiteitenbegeleiding
Bewegen (sport en spel)
Creatief/ Kunstzinnig
Gastheer/ Gastvrouw/ Toezicht/ Beheer
Hulpverlening/ Gezondheidszorg
Vervoer
Voor wie:
Groepen/ Ouderen
Individuen/ Ouderen
Waar:
Valkenswaard
Wanneer:
Wekelijks
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Dagbesteding Wenshof is een kleinschalige dagbesteding midden in het mooie Valkenswaard, aan de Lindestraat. We ontvangen 6 dagen in de week kwetsbare ouderen in een groepje van maximaal 6 personen. Als professional ondersteun je de professional bij de activiteiten, het koffie schenken en zorg je mede voor de gezellige sfeer. 

Er zijn verschillende plekjes die we in de nabije toekomst graag zouden willen invullen met een enthousiaste vrijwiliiger. Daarnaast hebben we ook ruimte voor een vrijwillige chauffeur, ter vervanging bij vakanties. 

De dag vliegt voorbij, de lekkere verse warme maaltijd die jij uiteraard mee mag eten, vormt voor vele een waardevol moment van de dag. Er wordt veel gelachen. We doen allerlei activiteiten, denk aan : creatief, bewegen, muziek, handwerken, gezelschapspellen. Daarnaast hebben we een duofiets. De ouderen die deelnemen hebben veelal geheugenproblematiek of een andere aandoening waarvoor dagbesteding wordt ingezet.

Heeft u interesse of vragen, mail dan naar rian@wenshof.nl of bel naar 06-41203452

www.wenshof.nl

Tegenprestatie

Elk jaar hebben we een personeelsfeest in december en een BBQ in de zomer. Je krijgt een mooi kerstpakket. km vergoeding en tussendoor otganiseren we nog leuke avondjes met alle medewerkers.

Ter bevordering van de deskunidgheid ben je welkom bij het clientenoverleg en kunnen we een VR scholing voor je organiseren om ervaring op te doen met de beleveniswereld van een persoon met dementie.