Advertentienummer: M2685

Advertentie details

Thema:
Sociaal contact
Activiteit:
Spel spelen/puzzelen
Vraag/aanbod:
Maatje gevraagd
Wanneer:
In overleg
Waar:
Overig

Lange omschrijving

Speel jij een potje schaak met Bram?     

Maatje gezocht!
Hoe fijn is het als iemand speciaal voor jou komt! Iemand die naar je luistert, een kop koffie met je drinkt of samen wat wil ondernemen. Iemand met wie je kunt lachen of iemand met wie je een serieus gesprek kunt voeren. Het is ontzettend waardevol, maar helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Vandaag stellen we je voor aan Bram, 
Bram is een enthousiaste, sociale jongeman van 25 jaar met een licht verstandelijke beperking. Bram woont, samen met zijn groepsgenoten, op een woonafdeling binnen Kempenhaeghe op Kloostervelden in Sterksel. Bram kijkt graag even de kat uit de boom, maar zodra hij zich vertrouwd voelt maakt hij graag een praatje en toont hij interesse in de ander. Hij kan gezelligheid en sfeer erg waarderen.

Bram heeft een brede interesse en houdt van gamen, lego, kleuren, koken, houtbewerking of anderszins creatief bezig zijn. Daarnaast speelt Bram graag een potje schaak. Hier kan hij enorm van genieten. Samen schaken is pas echt een uitdaging en daarom zoekt Bram een maatje. Iemand die zich herkent in zijn enthousiasme voor schaakmat, paardensprongen en de koningin!

Dus ben jij ouder dan 30, sta jij stevig in je schoenen en speel je graag een potje schaak?! Dan zoeken wij jou! Neem gerust contact op voor een (vrijblijvend) gesprek, je bent altijd welkom!

Carlijn Ceelen
Coördinator vrijwilligerswerk Kempenhaeghe
E-mail: vrijwilligerswerk@kempenhaeghe.nl
Tel: 06-83524991

 * Van vrijwilligers vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) bij de start van het vrijwilligerswerk

Tegenprestatie

Naast het werken in een ontzettend leuke omgeving, de kans om echt het verschil te maken en het feit dat je enorm van waarde bent voor een ander, willen wij als Kempenhaeghe ook graag laten merken dat we onze vrijwilligers erg waarderen.

Daarom krijg je als vrijwilliger o.a.
- een reiskostenvergoeding
- een kerstattentie
- een vrijwilligersfeest
- gratis deelname aan cursussen en workshops
- gratis deelname aan de personeelsvereniging
- fitnessen tegen gereduceerd tarief
e.d.