Advertentienummer: V2594

Advertentie details

Thema (soort werk):
Activiteitenbegeleiding
Administratief/ Juridisch/ Financieel
Bewegen (sport en spel)
Computer/ Lesgeven/ Huiswerkbegeleiding
Creatief/ Kunstzinnig
Gastheer/ Gastvrouw/ Toezicht/ Beheer
Maatje / Coach/ Bezoek
Natuur / Dieren
Vervoer
Anders
Voor wie:
Groepen/ Jongeren (13-26)
Groepen/ Volwassenen
Groepen/ Ouderen
Individuen/ Kinderen (0-12)
Individuen/ Jongeren (13-26)
Individueen/ Volwassenen
Waar:
Overige
Wanneer:
Anders/ In Overleg
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Binnen het Centrum voor Epilepsiewoonzorg (CEW) wonen kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking en epilepsie. Op verschillende plekken wordt gezocht naar vrijwilligers.

Dus zou je graag iets voor een ander betekenen? Of twijfel je al een tijdje over vrijwilligerswerk? Kom dan langs voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden binnen Kempenhaeghe. De koffie staat voor je klaar!

Nieuwsgierig geworden?
Neem contact op met:

Carlijn Ceelen
Coördinator Vrijwilligerswerk Kempenhaeghe
Mail: vrijwilligerswerk@kempenhaeghe.nl
Tel: 06- 83524991

Onze bewoners staan centraal, maar we vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich met plezier inzetten, op momenten dat het hen ook schikt. De frequentie van het contact is daarom in overleg af te stemmen.

Tegenprestatie

Naast het werken in een leuke omgeving en het feit dat je echt iets kan betekenen voor een ander willen wij als Kempenhaeghe laten zien dat we onze vrijwilligers erg waarderen.

Daarom krijg je als vrijwilliger o.a. een reiskostenvergoeding, een kerstattentie, wordt er eens per jaar een vrijwilligersfeest georganiseerd en kun je gratis aansluiten bij de personeelsvereniging. Daarnaast is het mogelijk om deel te nemen aan cursussen en workshops.

* Vrijwilligerswerk is vrijwillig maar niet geheel vrijblijvend. Van vrijwilligers vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) bij de start van het vrijwilligerswerk