Advertentienummer: V2589

Advertentie details

Thema (soort werk):
PR & Communicatie
Voor wie:
Non-Profit organisaties
Waar:
Valkenswaard
Dommelen
Borkel en Schaft
Wanneer:
Anders/ In Overleg
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

De Zonnebloem Valkenswaard is een actieve vereniging voor inwoners van de gemeente Valkenswaard met een fysieke beperking.

We hebben een eigen en actuele Facebook-pagina: https://www.facebook.com/ZonnebloemValkenswaard en website: www.zonnebloem.nl/valkenswaard.

Het zou fijn zijn om bij de PR-activiteiten meer ondersteuning te krijgen, zodat nog meer nieuwe ideeën en initiatieven ontstaan en uitgewerkt kunnen worden. Dit in overleg met het lokale bestuur en in aansluiting op het landelijk Zonnebloem-beleid.

Affiniteit met de Zonnebloem en haar vrijwilligers is uiteraard gewenst; handigheid met automatisering is meegenomen.

Tijdsinvestering: een paar uur per maand (afhankelijk van wat je wilt en kunt.)

Mocht je eerst informatie willen voordat je besluit om je al dan niet aan te melden, stuur dan een berichtje met je contactgegevens naar genoemd emailadres. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

Tegenprestatie

Als PR-commissielid draag je bij aan de zichtbaarheid van de Zonnebloem Valkenswaard: online, via lokale media of b.v. de jaarlijkse Seniorenbeurs. Daarmee bereiken we nieuwe deelnemers én nieuwe vrijwilligers. 

De tegenprestatie is m.n. te zien tijdens de maandelijkse activiteiten als deelnemers met een blij gevoel en dankbaar gezicht weer naar huis toe gaan.