Cordaad Welzijn Goedbezig Valkenswaard

NLdoet in Valkenswaard

 

Ieder jaar doen vrijwilligersorganisaties in Valkenswaard mee met de landelijke activiteit NL doet van het Oranjefonds. Dit jaar zijn er, tot nu toe, 22 klussen aangemeld en dat kunnen er nog meer worden.

NL doet is een tweedaags evenement waarbij vrijwilligersorganisaties klussen opknappen rondom hun gebouw of extra activiteiten organiseren voor hun bewoners/bezoekers. Voor deze klussen of activiteiten zoeken zij dan extra vrijwilligers via de website www.nldoet.nl. Waar moet men zoal aan denken? Handige handen gezocht bij diverse corsogroepen, groene vingers gezocht in een schoolmoestuin of met bewoners van Valkenhof naar de Hofnar. Er zijn binnen- en buitenactiviteiten, soms is er gerichte kennis nodig en bij andere klussen maakt juist helemaal niet uit. Vrijwilligers kunnen zich individueel opgeven of met hun gezin of een groep vrienden, collega’s of wat ook leuk kan zijn is om met een vaste groep vrijwilligers ergens anders te gaan om te helpen. Aanmelden voor het doen van een van deze klussen kan via www.nldoet.nl.

Hulp nodig bij het zoeken naar een geschikte klus? Neem dan contact op met de Vrijwilligerscentrale Cranendonck, onderdeel van Cordaad Welzijn via 06-10208470 of carrievanhoef@cordaadwelzijn.nl.

 

11.02.2019