Advertentienummer: V1962

Advertentie details

Thema (soort werk):
Gastheer/ Gastvrouw/ Toezicht/ Beheer
Voor wie:
Individuen/ Jongeren (13-26)
Individueen/ Volwassenen
Individuen/ Ouderen
Waar:
Valkenswaard
Wanneer:
Avond
Anders/ In Overleg
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Ben jij het nieuwe gezicht tijdens externe vergaderingen op de kinderboerderij? Heet jij iedereen graag van harte welkom en voorzie jij mensen graag van een kop koffie en wat fris? Neem dan snel contact op met ons op want wij zijn op zoek naar jou!

We zijn dan ook per direct op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om in de avonduren de kinderboerderij te openen en de vergaderruimte te faciliteren.

We verhuren ons hoofdgebouw als vergaderruimte. Daarvoor zoeken we mensen die vaak in de avonduren aanwezig kunnen zijn. Je opent tijdig de kinderboerderij en zet alles klaar voor de vergadering. De tafels en stoelen worden verzet, kopjes en schotels worden klaargezet, je ontvangt de gasten en voorziet deze van koffie, thee of fris. Je zorgt dat zij tijdens de vergadering niets te kort komen, ruimt op na afloop en sluit alles weer af als iedereen weg is. Dit neemt vaak zo’n vier uur per vergadering in beslag. We willen graag meerdere gastheren of gastvrouwen  hebben die dit werk een uitdaging vinden.

Kijk ook eens bij onze andere vacatures, we hebben genoeg te doen en voor ieder wat wils.
Spreekt deze vacature je aan? Neem contact op.

Tegenprestatie

Naast een nuttige dagbesteding werk je dagelijks of wekelijks, vaak met hetzelfde gezellige clubje mensen. Je leert nieuwe mensen kennen, onderhoud je sociale contacten en er ontstaan zelfs vriendschappen voor het leven. Koffie en thee is gratis voor vrijwilligers en ook voor een koekje wordt gezorgd.
Alle vrijwilligers zijn bij ons gelijk en worden gewaardeerd om het geleverde werk. Jaarlijks proberen we een uitje of een spelletjes middag te organiseren, onze vrijwilligersdag. Vaak combineren we dit met iets educatiefs zodat iedereen ook nog wat leert. Het hele thuiswonende gezin mag dan mee komen. Ook starten we het jaar altijd met een terugblik op afgelopen jaar en een vooruitblik op het komende jaar. Dit doen we jaarlijks met een brunch op de tweede zondag van het nieuwe jaar. Door het jaar heen zijn er diverse gezellige evenementen waar we elkaar zien, denk aan bijvoorbeeld Pasen, de open dag en dierendag. Ook deze dagen sluiten we altijd gezellig af met een drankje.
Voor iedere nieuwe vrijwilliger wordt er een gratis VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) aangevraagd. Deze hoef je alleen maar in te vullen. De rest wordt door ons geregeld.