Advertentienummer: V1961

Advertentie details

Soort advertentie:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Coronamaatregelen:

Deze vrijwilligersvacature kan in Coronatijd helaas niet ingevuld worden. Vanwege de maatregelen kunnen we nu even geen activiteiten organiseren. Bij interesse kan een kennismakingsgesprek bij de kinderboerderij nog wel gewoon plaatsvinden. Verder gelden alle regels van het RIVM: bij klachten bij jezelf of je gezinsleden thuis blijven, handen wassen enz.

------

 

Werk jij graag met kinderen? En heb je in het weekend regelmatig wat uurtjes over? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Kom werken als vrijwilliger op Kinderboerderij De Kleine Meer, er is van alles te doen....

Om ons huidige team te versterken zijn wij op zoek naar vrijwilligers die in de weekenden regelmatig een activiteit kunnen organiseren en uitvoeren. Dit kan zijn een speurtocht op zondagmiddag op de kinderboerderij maar denk ook aan een van de lokale uitjes zoals bijvoorbeeld Valvaldrie waar we regelmatig met een knuffelhoek en een stand te vinden zijn. Leeftijd speelt geen rol, iedereen die zijn handen uit de mouwen kan steken is meer dan welkom. Reageer op deze advertentie of kom gezellig langs. 

 

Tegenprestatie

Voor alle vrijwilligers is er jaarlijks een nieuwjaarsbrunch en een vrijwilligersdag. Ook klusdagen en open dagen worden altijd met veel gezelligheid afgesloten.