Advertentienummer: V1936

Advertentie details

Thema (soort werk):
Gastheer/ Gastvrouw/ Toezicht/ Beheer
Verkoop / Uitleen
Waar:
Valkenswaard
Wanneer:
Middag
Anders/ In Overleg
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Coronamaatregelen:
Deze vrijwilligersvacature kan in Coronatijd ingevuld worden. Intakegesprekken vinden plaats in het museum (op afstand). Verder gelden alle regels van het RIVM: bij klachten bij jezelf of je gezinsleden thuis blijven, handen wassen enz.

Voor het Nederlands Steendrukmuseum zijn wij op zoek naar enthousiaste en flexibele kandidaten voor de functie van gastvrouw - gastheer. Zoek je een leuke invulling van je tijd? Lees dan snel verder! En kom ons huidige team versterken.

Voor deze prachtige locatie in Valkenswaard zoeken wij enthousiaste vrijwilligers die het aanspreekpunt voor onze bezoekers willen zijn. Bent u minimaal 1 dagdeel (= 4 uur) op zaterdag of  zondag (2 x maand) beschikbaar tussen 13.00 uur en 17.00 uur, informeer dan naar de mogelijkheden en kom langs voor een kennismakingsgesprek om de sfeer te komen proeven. Inplanning uiteraard altijd in overleg. 

U bent enthousiast, gemotiveerd en flexibel en vindt het leuk om geïnteresseerde bezoekers te informeren over ons museum. Om alle bezoekers de mogelijkheid te bieden onze collectie en tentoonstellingen in een gastvrije sfeer te kunnen bekijken, is het belangrijk dat u openstaat voor contact met de bezoekers. 

U verzorgt de verkoop van de toegangsbewijzen. De museumwinkel is uw domein. 

 

 

 

Tegenprestatie

Wat bieden wij :

gezellig werken binnen een enthousiast team van medewerkers en vrijwilligers.

Vrijwilligersovereenkomst - (indien van toepassing) reiskostenvergoeding en vrijwilligersverzekering.

Uitnodiging voor al onze openingen en bijeenkomsten. 1 x jaar vrijwilligersdag - nieuwjaarsreceptie.