Advertentienummer: M2601

Advertentie details

Thema:
Beweging/sport
Sociaal contact
Vrije tijd/hobby
Activiteit:
Fietsen
Knutselen/handwerken
Museum bezoeken
Muziek luisteren/maken
Praatje maken
Spel spelen/puzzelen
Sporten
Terrasje pakken
Uitstapje maken
Wandelen
Winkelen
Vraag/aanbod:
Maatje gevraagd
Wanneer:
In overleg
Waar:
Overig

Lange omschrijving

Voor verschillende bewoners van Kempenhaeghe zijn we op zoek naar maatjes. Vrijwilligers die echt het verschil willen maken. Want hoe fijn is het om samen een wandeling te maken, gezellig te kletsen, een kop koffie te drinken, naar de film of theater te gaan of om samen te shoppen. Helaas is dat niet voor iedereen vanzelfsprekend..

Wil jij ook het verschil maken voor onze bewoners?

Neem dan vrijblijvend contact op
Carlijn Ceelen – Coördinator vrijwilligerswerk
E-mail: vrijwilligerswerk@kempenhaeghe.nl
Tel: 040-2279151

Onze bewoners staan centraal, maar we vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich met plezier inzetten, op momenten dat het hen ook schikt. De frequentie van het contact is daarom in overleg af te stemmen.

Tegenprestatie

Naast het werken in een leuke omgeving en het feit dat je echt iets kan betekenen voor een ander willen wij als Kempenhaeghe laten zien dat we personen die zich als vrijwilliger inzetten erg waarderen.

Daarom krijg je als vrijwilliger o.a. een reiskostenvergoeding, een kerstattentie, wordt er eens per jaar een vrijwilligersfeest georganiseerd en kun je gratis aansluiten bij de personeelsvereniging. Daarnaast is het mogelijk om deel te nemen aan curussen en workshops.

 * Vrijwilligerswerk is vrijwillig, maar niet geheel vrijblijvend. Van vrijwilligers vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) bij de start van het vrijwilligerswerk.