Advertentienummer: V2598

Advertentie details

Thema (soort werk):
Administratief/ Juridisch/ Financieel
Waar:
Overige
Wanneer:
Anders/ In Overleg
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Binnen Kempenhaeghe zijn vrijwilligers actief. Allen zijn zij van onschatbare waarde en betekenen direct of indirect iets voor de bewoners en/ of de leerlingen van Kempenhaeghe. Regelmatig komen er aanvragen voor nieuwe vrijwilligers binnen. Er worden dan bijvoorbeeld maatjes gevraagd of personen die willen helpen bij activiteiten in de avonduren.

Nieuwe vrijwilligers vinden is een leuke uitdaging. Wil jij ons ondersteunen om het vrijwilligersteam uit te breiden?

Tijden: Op oproepbasis, in overeenstemming met jou. Waarschijnlijk gaat het om een inzet van eens per maand, om enkele uurtjes.

Activiteit: Teksten opstellen en deze op websites plaatsen. Bijvoorbeeld van de vrijwilligerscentrales in de omgeving. Flyers maken is ook een optie. Daarnaast kunnen we samen uitdenken hoe we op andere manieren nieuwe vrijwilligers kunnen werven.

Gevraagd: Ben je tekstueel goed onderlegd, heb je ervaring of affiniteit met werving, ben je handig op de computer en vind je het leuk om je op oproepbasis in te zetten? Dan kun jij wellicht iets voor ons betekenen.

Bij de kennismaking kunnen we kijken of je schrijfstijl past bij de stijl en visie die we als organisatie willen uitstralen.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.
De koffie staat voor je klaar!

Carlijn Ceelen – Coördinator Vrijwilligerswerk Kempenhaeghe
E-mail: vrijwilligerswerk@kempenhaeghe.nl
Tel: 040-2279151

Tegenprestatie

We waarderen de inzet van de betrokken vrijwilligers. Deze waardering uiten we onder andere door met regelmaat informatieve bijeenkomsten te organiseren, door een jaarlijkse feestavond te plannen, door een eindejaarattentie uit te reiken en door een reiskostenvergoeding aan te bieden.

Aan startende vrijwilligers vragen we om een VOG (verklaring omtrent gedrag) te overleggen.