Advertentienummer: M2597

Advertentie details

Activiteit:
Fietsen
Winkelen
Vraag/aanbod:
Maatje gevraagd
Wanneer:
Doordeweeks
In overleg
Waar:
Overig

Lange omschrijving

Hallo,
Ik ben Teun.
Een fitte man met een matig verstandelijke beperking van 58 jaar oud en op zoek naar een maatje om boodschappen mee te gaan doen!

Ik woon in Sterksel op Kloostervelden, op Spechtenlaan Appartementen samen met 3 medebewoners.
Ik wil graag, net als iedereen,  zelf zorgen voor mijn eigen boodschappen…..want dat kan ik echt wel!
Heel graag zou ik op mijn fiets vanuit Kloostervelden boodschappen willen gaan doen in Heeze bij de Albert Heijn.

Ik doe al super veel dingen. Zo ga ik zwemmen, werk ik op de Boelakkers maar misschien ken je me ook van de Welkoop in Heeze waar ik één keer in de week werkzaam ben. Ik ben een super gezellige man die van grapjes houdt.

Het fietsen van Kloostervelden naar de Albert Heijn kon ik voorheen zelfstandig maar nu ik een beetje ouder wordt, vind ik het best lastig om de verkeerssituaties goed in te schatten. Het zou fijn zijn als iemand mij daarbij zou kunnen helpen zodat ik ook veilig mijn eigen boodschappen kan doen. Ook in de winkel keuzes maken over welke appels ik lekker vind lukt me niet altijd. Maar als ik iemand langs me heb die me daadkrachtig kan ondersteunen, wordt het voor mij een heel stuk makkelijker!

Ik kijk er heel erg naar uit om een maatje langs mijn zijde te hebben.

Ik wil graag trots zijn op de boodschappen die ik toch nog zelfstandig kan gaan doen.
Zou jij me hierbij willen helpen??

Neem dan vrijblijvend contact op
Carlijn Ceelen – Coördinator vrijwilligerswerk
E-mail: vrijwilligerswerk@kempenhaeghe.nl
Tel: 040-2279151

Onze bewoners staan centraal, maar we vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich met plezier inzetten, op momenten dat het hen ook schikt. De frequentie van het contact is daarom in overleg af te stemmen.

 

Tegenprestatie

Naast het werken in een leuke omgeving en het feit dat je echt iets kan betekenen voor een ander willen wij als Kempenhaeghe laten zien dat we personen die zich als vrijwilliger inzetten erg waarderen.

Daarom krijg je als vrijwilliger o.a. een reiskostenvergoeding, een kerstattentie, wordt er eens per jaar een vrijwilligersfeest georganiseerd en kun je gratis aansluiten bij de personeelsvereniging. Daarnaast is het mogelijk om deel te nemen aan curussen en workshops.

* Vrijwilligerswerk is vrijwillig maar niet geheel vrijblijvend. Van vrijwilligers vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) bij de start van het vrijwilligerswerk