Advertentienummer: V2596

Advertentie details

Thema (soort werk):
Anders
Waar:
Overige
Wanneer:
Avond
Doordeweeks
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Help jij onze bewoners om te ontspannen middels een voetmassage?

Binnen het Centrum voor Epilepsiewoonzorg (CEW) van Kempenhaeghe wordt binnen de Zwaluwstraat en de Wilgendreef gezocht naar een vrijwilliger met gouden handen! Iemand met een passie voor het geven van (voet)massages die onze bewoners een stukje ontspanning wil bieden. Het gaat hierbij om 3 bewoners die intens genieten van een laagdrempelige, ontspannen voetmassage.

De frequentie van het contact is in overleg af te stemmen, denk bijvoorbeeld 1x per 2 weken of 1x per maand. Er zijn mogelijkheden op vrijdagmiddag of op een willekeurige avond i.v.m. de dagbesteding van bewoners.

Dus heb jij gouden handen en gun jij onze bewoners een stukje ontspanning?
Aarzel dan niet langer en neem (vrijblijvend) contact op!
De koffie staat voor je klaar.

Carlijn Ceelen – Coördinator Vrijwilligerswerk Kempenhaeghe
E-mail: vrijwilligerswerk@kempenhaeghe.nl
Tel: 040-2279151

 

Tegenprestatie

Naast het werken in een leuke omgeving en het feit dat je echt iets kan betekenen voor een ander willen wij als Kempenhaeghe laten zien dat we onze vrijwilligers erg waarderen.Daarom krijg je als vrijwilliger o.a. een reiskostenvergoeding, een kerstattentie, wordt er eens per jaar een vrijwilligersfeest georganiseerd en kun je gratis aansluiten bij de personeelsvereniging. Daarnaast is het mogelijk om deel te nemen aan cursussen en workshops.

* Vrijwilligerswerk is vrijwillig maar niet geheel vrijblijvend. Van vrijwilligers vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) bij de start van het vrijwilligerswerk