Advertentienummer: V2313

Advertentie details

Activiteit:
Maatje / Coach/ Bezoek
Doelgroep:
Individueen/ Volwassenen
Waar:
Overige
Wanneer:
Weekend
Soort advertentie:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Deze vacature is Coronaproof en kan worden ingevuld in deze tijd. Er wordt gewerkt volgens de richtlijnen van het RIVM.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het hebben van sociale contacten is prettig, met name als iemand speciaal voor jou op bezoek komt en leuke dingen met je wil ondernemen. Hierbij kun je denken aan samen winkelen of bijvoorbeeld samen ergens wat gaan drinken.

Voor een bewoonster  van buitenhuis de Driesakker zou het ook erg fijn zijn als er iemans speciaal voor haar op visite wil komen. Het betreft een jonge vrouw met een matige verstandelijke beperking en epilepsie.

Ze geniet heel erg van allerlei activiteiten zoals uitstapjes maken, winkelen, ergens wat gaan drinken, een wandeling maken of samen iets lekkers bakken.  Ook met een vrijwilliger bij bekenden op bezoek gaan is een wens van haar. Daarnaast is ze heel creatief en kan ze goed breien, punniken en kaarten maken.  

Twee weekenden in de maand verblijft ze op de Driesakker in Heeze. De andere weekenden gaat ze naar haar ouders toe. De weekenden die ze in Heeze is zouden leuke momenten zijn om iets samen iets te ondernemen. De frequentie is in overleg te bepalen. Eens per maand op visite komen is zeker ook een optie.

Wat betreft epilepsie: Voor vrijwilligers wordt er twee keer per jaar een informatiebijeenkomst georganiseerd met Eerste Hulp Bij Aanvallen (EHBA) als onderwerp. Je krijgt dan informatie over wat epilepsie is en hoe je kan handelen als iemand een aanval krijgt. Daarnaast krijg je ook persoonlijk uitleg over epilepsie op de locatie waar de betreffende vrouw woonachtig is.

 

 

 

Tegenprestatie

We waarderen het heel erg als je je wil inzetten voor één of meerdere clienten van Kempenhaeghe. 

Deze waardering uiten we door het geven van:

Een eindejaarsgeschenk

Een jaarlijks Vrijwilligersfeest

Gratis lidmaatschap bij de Personeelsvereniging

Reiskostenvergoeding

Van een vrijwilliger vragen we altijd een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Deze kan gratis aangevraagd worden