Advertentienummer: V2294

Advertentie details

Lange omschrijving

Zoekt U mee naar de Valkenswaardse vrijwilliger(s) van het jaar!?

De winnaars worden bekend gemaakt tijdens het Vrijwilligersgala op 22 januari 2020

Heeft u altijd al eens in een echte jury willen zitten? Dan is dit uw kans! De organisatie van het Vrijwilligersgala Valkenswaard is dringend op zoek naar twee juryleden.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een jonge en enthousiaste vrijwilliger tussen de 20 en 45 jaar. Van een jurylid wordt verwacht dat hij/zij op basis van goed onderbouwde argumenten een keuze kan maken wie de winnaars van de Vrijwilligerstrofee 2019 zijn.   

Wat gaat u doen?

Samen met de huidige juryleden, o.l.v. de voorzitter, burgemeester drs. A.B.A.M. Ederveen van Valkenswaard en de kinderburgemeester Iris Brom, komt u op woensdag 8 januari (onder voorbehoud) samen in het gemeentehuis. Tijdens die bijeenkomst wordt bepaald wie de finalisten/winnaars worden in de verschillende categorieën tijdens het Vrijwilligersgala op woensdag 22 januari 2020.

Heeft u interesse?

Wanneer u interesse heeft horen wij dit graag van u! U kunt uw reactie mailen naar het onderstaande mailadres: vrijwilligersgala@valkenswaard.nl. Ook als u vragen  heeft kunt u dit via de mail kenbaar maken.

Nomineer vrijwilligers

Kent u iemand of een groep die in aanmerking komt voor de prijs? Twijfel niet en geef hem/haar dan op! Dat kan tot en met vrijdag 20 december 2019. Gebruik hiervoor het digitale nominatieformulier, dat u vindt op www.valkenswaard.nl/vrijwilligersgala.
Let op: gebruik voor elke nominatie een apart formulier.

Geen computer? Haal dan een formulier bij één van de volgende locaties:
Gemeentehuis (de Hofnar 15) of bibliotheek (de Hofnar 12) in Valkenswaard, bij ontmoetingscentrum De Belleman in Dommelen of bij Dorpshuis D'n Teut in Borkel en Schaft.    

Met sportieve groet,

Organisatie Vrijwilligersgala Valkenswaard 2020

Tegenprestatie